导语:以下英语网为大家整理了全面的职称英语考试历年真题及答案解析,《职称英语考试试题汇总:历年真题及答案解析》供大家参考学习。更多职称英语考试试题敬请关注英语网! 【推荐】关注英语网微信:yingyuwang2013,更快获取真题答案及成绩查询信息。 第4部分:阅读理解(第31~45题,每题3分,共45分) 下面有3篇短文,每篇短文后有5道题。请根据短文内容,为每题确定1个最佳选项。 第一篇 Japanese students like to hold parties. We have two kinds of parties. One is the Mochiyori party. If you want to attend this party you have to cook a course and take it to the party. The organizer buys drinks and snacks. The other kind of party is the Nomikai, which mainly involves alcohol. We drink something called chu-hai, which is a combination of soda and wine. We also drink Japanese sake (日本米酒) and beer. There are parties for many occasions, like welcoming new students, celebrating victories and birthday parties or just for promoting friendship. 31 Which statement is NOT true of Yamamoto Mika? A She is a Japanese student B She has never been to China C She loves Chinese culture |