(______)2. A. the London Eye B. Big Ben C. the Great Wall
(______)3. A. we B. your C. you
(______)4. A. wash B. met C. dropped
(______)5. A. box B. pencil C. cheese
您是尊贵的VIP会员,免费查看答案
【答案】1.B 2.C 3.B 4.A 5.C
【解析】
略
题型:选择题
※难度:容易
【题目】--When______ they come back?( )
--Next week.
A. did B. will C. do
您是尊贵的VIP会员,免费查看答案
【答案】B
【解析】
略
题型:选择题
※难度:容易
【题目】Are you _______ tired? ( )
A. feeling B. feel C. feels
您是尊贵的VIP会员,免费查看答案
【答案】A
【解析】
略
题型:选择题
※难度:一般
【题目】I washed _______ for you. ( )
A. them B. they C. their
您是尊贵的VIP会员,免费查看答案
【答案】A
【解析】
略
题型:选择题
※难度:一般
【题目】Yesterday we went to ________ school. ( )
A. Daming and Lingling B. Daming and Lingling’s C. Daming and Linglings
您是尊贵的VIP会员,免费查看答案
【答案】B
【解析】
略
题型:选择题
※难度:容易
【题目】How ______ milk do you want? Five bottles,please. ( )
A. much B. many C. any
您是尊贵的VIP会员,免费查看答案
【答案】A
【解析】
略
题型:选择题
※难度:容易
【题目】Grandpa was ill last week. He is ________ now. ( )
A. well B. good C. better
您是尊贵的VIP会员,免费查看答案
【答案】C
【解析】
略
题型:选择题
※难度:容易
【题目】Lily ________ a new watch yesterday. ( )
A. buy B. bought C. buys
您是尊贵的VIP会员,免费查看答案
【答案】B
【解析】
略
题型:选择题
※难度:一般
【题目】Are you feeling happy now? ___________ . ( )
A. Yes,I do B. Yes,I am C. Yes,I can
您是尊贵的VIP会员,免费查看答案
【答案】B
【解析】
略
题型:选择题
※难度:容易
【题目】We need food _______ breakfast. ( )
A. in B. of C. for
您是尊贵的VIP会员,免费查看答案
【答案】C
【解析】
略
题型:选择题
※难度:容易
【题目】This is ________ Chinese friend. ( )
A. I B. we C. our
您是尊贵的VIP会员,免费查看答案
【答案】C
【解析】
略
题型:选择题
※难度:容易
【题目】How many ________ are there in the classroom? There are fifty. ( )
A. cheese B. trains C. desks
您是尊贵的VIP会员,免费查看答案
【答案】C
【解析】
略
题型:选择题
※难度:容易
【题目】Please give out the books. __________.( )
A. You’re welcome B. All right C. Only one
您是尊贵的VIP会员,免费查看答案
【答案】B
【解析】
略
题型:选择题
※难度:一般
【题目】________ Tom playing with you ? ( )
A. Does B. Do C. Is
您是尊贵的VIP会员,免费查看答案
【答案】C
【解析】
略
题型:选择题
※难度:一般
【题目】He can catch the ball _______.( )
A. good B. OK C. well
您是尊贵的VIP会员,免费查看答案
【答案】C
【解析】
略
题型:选择题
※难度:容易
【题目】__________ did your sister go to school? ( )
A. How B. Where C. What
您是尊贵的VIP会员,免费查看答案
【答案】A
【解析】
略
题型:连词成句
※难度:一般
【题目】句子连连看
1. time / does / what/ school / your / start ?
______________________________________________?
2. miss / do / China / your / in / friends / you ?
______________________________________________?
3. go / let’s / pandas / the / and / see .
______________________________________________.
4. sit / old / this / man / down / can’t .
______________________________________________.
5. hiding / he / behind / is / sofa / the .
______________________________________________.
您是尊贵的VIP会员,免费查看答案
【答案】1. What time does your school start ? 2.Do you miss your friends in China ? 3.Let’s go and see the pandas . 4.This man can’t sit down. 5.He is hiding behind the sofa .
【解析】
略
题型:句型转转
※难度:一般
【题目】句型转换
1.Lingling goes to school at7o’clock.(划线提问)
What ________ _______ Lingling go to school?
2.Lily does morning exercises every morning.(改为否定句)
Lily ________ _________ morning exereises every moming.
3.We came back last week.(改为一般疑问句)
_______ you ________ back last week?
4.I can play basketball well(改为否定句).
I ______ _______ basketball well.
5.There are ten children in the park(对划线部分提问)
_________ _________ children are there in the park?
您是尊贵的VIP会员,免费查看答案
【答案】1. time does 2.doesn’t do 3.Did come 4.can’t play 5.How many
【解析】
略
题型:阅读理解
※难度:一般
【题目】根据短文内容判断正(T)误(F)
I have a good friend.She is a girl.Her name is Betty.She is tall and beautiful(漂亮的).She has two big eyes and a small mouth.She looks like a lovely doll.She is eleven.I am eleven.too.We are in the same class.She likes singing and dancing.We often study and play games together(一起)。We are good friends forever.(永远)
【1】Betty is my good friend.(____)
【2】Betty is twelve years old. (____)
【3】Betty likes singing and dancing. (____)
【4】Betty is short and beautiful. (____)
【5】We often study and play games together. (____)
您是尊贵的VIP会员,免费查看答案
【答案】
【1】 T
【2】 F
【3】 T
【4】 F
【5】 T
【解析】
【1】略
【2】略
【3】略
【4】略
【5】略
题型:阅读理解
※难度:较难
【题目】根据短文内容选择正确答案。
My classroom is very bright and clean. It is not big but it is beautiful.There are forty-six pupils in our classroom.We are cute and lovely. There are forty-six desks and forty-six chairs. They're for us.There's a TV on the wall.It can help us learn. There's a blackboard in front of the teacher's desk.And there's a flag on the top of the blackboard. There are also many pictures on the wall. They are useful for our studying. I like my classroom.
【1】How many children are there in the class? ( )
A. 46 B. 56 C. 47
【2】The classroom is_______ .( )
A. big and bright B. big and clean C. small and clean
【3】There is _______ on the wall. ( )
A. a TV B. many pictures C. A and B
【4】There's a flag _______. ( )
A. on the wall B. on the desk C. on the top of the blackboard
【5】---Does the boy like his classroom? ----_______. ( )