【答案】1.We have to begin now. 2.He goes to school at seven o’clock. 3.The blouse does not fit. 4.Why are you so tired today?
【解析】
略
题型:阅读理解
※难度:一般
【题目】阅读短文,回答下列问题。
It’s Sunday today. It’s cold. I put on my warm clothes and go to visit my uncle. My uncle is a farmer. He has a small farm. There are many apples on the farm. I like to eat them. There are five cows on the farm too. I can milk the cow. It’s fun. I always have a good time on the farm. Sometimes I go to the farm with my father and mother. But they can’t go to the farm today. Because they have to go to work today. What a pity!
【1】What day is it today?
____________________________________________
【2】Is it warm today?
____________________________________________
【3】What does the writer’s uncle do?
____________________________________________
【4】What’s on the farm?
____________________________________________
【5】Why can’t the writer’s parents go to the farm today?