外研版(一起)英语四年级上册Module 6 Unit 2 He didn’t come back. 练习卷
题型:连线题※难度:较易
<div><div><p>【题目】连连看:连接动词原形和它的过去式形式。</p><p>原形 过去式</p><p>1. is A. said</p><p>2. help B. went </p><p>3. take C. painted </p><p>4. say D. was </p><p>5. paint E. took</p><p>6. go F. helped</p></div></div>
<div><p>【答案】1-6 DFEACB</p><p>【解析】</p><p>略</p></div>
题型:填空题
※难度:一般
<div><div><p>【题目】选词填空。</p><p>painted     good     help    helped     was     took     become gold</p><p>【1】Ma Liang was a __________ boy.</p><p>【2】He had a paintbrush. It ________ magic.</p><p>【3】He __________ people.</p><p>【4】Ma Liang ___________ food for the old woman.</p><p>【5】There was a bad man. He didn’t __________ people.</p><p>【6】He __________ Ma Liang’s magic paintbrush away.</p><p>【7】The bad man didn’t have __________.</p><p>【8】But it didn’t ___________ gold. It made a snake.</p></div></div>
<div><p>【答案】</p><p>【1】good</p><p>【2】was</p><p>【3】helped</p><p>【4】painted</p><p>【5】help</p><p>【6】took</p><p>【7】gold</p><p>【8】become</p><p>【解析】</p><p>略</p></div>
题型:单词拼写
※难度:较易
<div><div><p>【题目】Magic Eyes: 找出排放错误的字母,并且按正确形式写出单词。</p><p>【1】p a i t n i n g ____________</p><p>【2】l e a e v s ____________</p><p>【3】o l n y ____________</p><p>【4】a n g y r ____________</p><p>【5】a b d ____________</p></div></div>
<div><p>【答案】</p><p>【1】painting</p><p>【2】leaves</p><p>【3】only</p><p>【4】angry</p><p>【5】bad</p><p>【解析】</p><p>略</p></div>
题型:连词成句
※难度:一般
<div><div><p>【题目】Read and write: 重新排列单词顺序连成一句完整的话。</p><p>【1】the / magic / didn’t / help / him / paintbrush / .  </p><p>______________________________________________</p><p>【2】took / he / Ma Liang / away / . </p><p>______________________________________________</p><p>【3】Ma Liang / so / a / ship / painted / .</p><p>______________________________________________</p><p>【4】didn’t / he / back / come / .  </p><p>______________________________________________</p><p>【5】bad / the / man / to / went / sea / in / the / ship / .</p><p>______________________________________________</p></div></div>
<div><p>【答案】</p><p>【1】The magic paintbrush didn’t help him.</p><p>【2】He took Ma Liang away.</p><p>【3】So Ma Liang painted a ship.</p><p>【4】He didn’t come back.</p><p>【5】The bad man went to sea in the ship.</p><p>【解析】</p><p>略</p></div>
页:
[1]